Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εορταστική Ατμόσφαιρα στο Σπάρτο: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σπάρτου έκοψε τη Βασιλόπιτα

Δημοσιεύτηκε

στις

4707

Χθες το βράδυ του Σαββάτου, 10 Φεβρουαρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σπάρτου πραγματοποίησε μια θερμή και εορταστική εκδήλωση στο κατάστημα Νίκου Γάκη, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα τους.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας, κ. Σάκης Τορουνίδης, παρευρέθηκε και απηύθυνε θερμά ευχές για μια ευημερούσα και ευτυχισμένη χρονιά σε όλους τους παρευρισκομένους. Επίσης, υπογράμμισε τη σημασία του Σπάρτου ως του μελλοντικού πυρήνα του Δήμου Αμφιλοχίας, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή και την οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή.
Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από ζωντανή μουσική, επιμελημένη από τους ταλαντούχους μουσικούς Γιώργο Τσούμα και Νίκο Πρεβεζιάνο.
Με την επιτυχημένη αυτή εκδήλωση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σπάρτου απέδειξε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή του στην προαγωγή του πολιτισμού και της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή, ενισχύοντας την Τοπική Κοινότητα και συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας καλύτερης και πιο δυναμικής κοινωνίας.
Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπάρτου αναμένεται να συνεχίσουν και τη φετινή χρονιά προσελκύοντας το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή του τοπικού πληθυσμού.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *