Connect with us

ΥΓΕΙΑ

Ελέγξτε το Μεταβολισμό σας και την Ανάλυση Σύστασης Σώματος – Είναι θέμα Υγείας

Δημοσιεύτηκε

στις

399

Σε ένα όμορφο και μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Αμφιλοχίας, βρίσκεται το διαιτολογικό γραφείο της Αναστασίας Μουλαροκώστα.


Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Αναστασία Μουλαροκώστα μέσα από πολλές συμμετοχές σε σεμινάρια και συνέδρια πάνω στην Διατροφή αλλά και με εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία, μπορεί να σας εντάξει σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Μελετώντας την σύσταση του σώματος του κάθε ατόμου, αλλά και τις διατροφικές συνήθειες του καθενός, σας προτείνει την κατάλληλη εξατομικευμένη διατροφή ακολουθώντας ένα ισορροπημένο τρόπο διατροφής με στόχο την υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών και αλλαγή του τρόπου ζωής.


Το γραφείο απευθύνεται σε παιδιά άνω των 5 ετών, σε ενήλικες, σε αθλητές με ιδιαίτερες προτιμήσεις στο ημερήσιο διαιτολόγιο τους για αύξηση αθλητικής απόδοσης και αύξηση μυϊκού ιστού, σε άτομα με συγκεκριμένες παθήσεις όπως υπέρταση, υπερλιπιδαιμία, σακχαρώδη διαβήτη ή παθήσεις του πεπτικού συστήματος. Επίσης, απευθύνεται σε γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού αλλά και σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ακόμα και σε άτομα που υποφέρουν από Διατροφικές Διαταραχές (Νευρική Ανορεξία, Νευρική Βουλιμία, Αδηφαγική Διαταραχή).


Στις παροχές του γραφείου είναι τα δυο καινοτόμα μηχανήματα για:
Τη Μέτρηση Μεταβολικού Ρυθμού Ηρεμίας (RMR)


Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος (Λιπώδη Μάζα, Σπλαχνικού Λίπους, Μυϊκής Μάζας, Συνολικών Υγρών του Σώματος, Μεταβολική Ηλικία)

 

Αναστασία Μουλαροκώστα
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία
Γ. Στράτου 69 – Αμφιλοχία
τηλ.: 2642300658 – κιν.: 6978365132
e-mail.:A.Moularokwsta@gmail.com Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *