Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οριστική δικαίωση του Παναθηναϊκού απο το ΑΣΕΑΔ

Δημοσιεύτηκε

στις

26

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει ένσταση για την παρουσία του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις εξέδρες, η οποία είχε αρχικά απορριφθεί ως απαράδεκτη.
Ο Παναθηναϊκός, τελικώς και αμετακλήτως, έκοψε πρώτος το… νήμα της μεγάλης κόντρας με τον Ολυμπιακό, σχετικά με τον μεταξύ τους προημιτελικό Κυπέλλου της 9ης Οκτωβρίου, στον οποίο είχαν επικρατήσει οι «πράσινοι» στο ΟΑΚΑ  77-76 με κάρφωμα του Μπατίστα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει ένσταση για την παρουσία του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις εξέδρες, η οποία είχε αρχικά απορριφθεί ως απαράδεκτη. Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ με τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ να τον δικαιώνει. Ο Παναθηναϊκός προσέφυγε και αυτός μετά την απόφαση και ύστερα από ένα θρίλερ που διήρκησε περίπου 4 μήνες, το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τελεσίδικα τον νταμπλούχο Ελλάδος, ο οποίος και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία στον έναν και μοναδικό ημιτελικό αγώνα, πιθανότατα στις 22 Φεβρουαρίου.

Στον τελικό περιμένει ήδη ο Απόλλωνας Πάτρας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η δικαίωση των «πρασίνων» δεν ήταν… αναίμακτη, καθώς το ΑΣΕΑΔ διατήρησε την ποινή του αθλητικού δικαστή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με πρόστιμο ύψους 50.000 ευρω.

 

πηγή:kathimerini.gr

Advertisement
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *