Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι μαθητές της Αμφιλοχίας τίμησαν τους ήρωες του 1821

Δημοσιεύτηκε

στις

134

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε και εφέτος η Μαθητική παρέλαση στην παράλια της Αμφιλοχίας.  Παρουσία πλήθους κόσμου, βοήθησε ο καλός καιρός για αυτό, πραγματοποιήθηκε και φέτος όπως κάθε χρόνο η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση στη Αμφιλοχία για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου .
Μέτα την επίσημη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων. Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμος Αμφιλοχίας, ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  και περιφερειακός σύμβουλος Γ. Τσόγκας, ο Λιμενάρχης Αμφιλοχίας Χρήστος Καλύβας, ο Διοικητής Πυροσβεστικής, εκπρόσωπος ανάπηρων πολέμου.  Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας κα Βασιλική Μουρατίδου.
Στη συνέχεια ο κόσμος που είχε κατακλείσει την παράλια καταχειροκρότησε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες που παρέλασαν υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Αμφιλοχίας, τιμώντας τους Ήρωες  του 1821, η θυσία και η αγώνες των οποίων για την απελευθέρωση της παρτίδας, είναι επίκαιρη σήμερα περισσότερο από ποτέ.

YouTube player

φωτορεπορτάζ:Μαρία Ζαβιτσάνου

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *