Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητέρα δύο παιδιών η γυναίκα που έκανε βουτιά θανάτου στο λιμάνι – «Καλό ταξίδι αδερφούλα μου»

Δημοσιεύτηκε

στις

1298

Όσοι γνώριζαν την Μαρία Καραγιάννη μιλούν για μια εξαιρετική γυναίκα, δραστήρια και αρκετά δυναμική. Η είδηση του θανάτου της ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα κρατά ακόμη παγωμένη την κοινωνία της Πάτρας η οποία έχει συγκλονιστεί με το δυσάρεστο γεγονός.

Ο αδερφός της Μαρίας μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε με τον δικό του τρόπο να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του Μαρία γράφοντας «Σε όλη σου την ζωή αγωνιζόσουνα, δούλευες περισσότερο και από άντρα! Αγωνιζόσουνα για μια καλύτερη ζωή για σένα και τα παιδιά σου! Ήσουν η αδερφή που πάντα θαύμαζα! Ήσουν αγωνίστρια, γενναία, δραστήρια! Καλό ταξίδι αδερφούλα μου, εύχομαι η Παναγία μας να σου δώσει την αγκαλιά και την αγάπη που άξιζες! Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου δεν θα φύγεις ποτέ, θα έχω και εγώ έναν άγγελο στον ουρανό, τον δικό μου άγγελο».
Η Μαρία Καραγιάννη, μητέρα δυο παιδιών αντιμετώπιζε, σύμφωνα με τοπικά μέσα, προβλήματα υγείας. Στα 48 της χρόνια είχε καταφέρει να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά της στο χώρο της διαφήμισης έχοντας εργαστεί σε πολλά μέσα ενημέρωσης με τελευταίο σταθμό τον όμιλο Plus Media.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Κυριακή του Πάσχα πάτησε το γκάζι του αυτοκινήτου της και έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή του Μόλου Αγίου Νικολάου. Η 48χρονη ανασύρθηκε νεκρή.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις