Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρού και Περιχώρων – Μια ξεχωριστή εμπειρία με την Κάρμεν Ρουγγέρη

Δημοσιεύτηκε

στις

103

Το μεσημέρι της Κυριακής απολαύσαμε μικροί και μεγάλοι μια ξεχωριστή παρουσίαση βιβλίου-παραμυθιού από τη μοναδική στο είδος της Κάρμεν Ρουγγέρη. Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού σχολείου Λουτρού παιδιά, γονείς, δάσκαλοι, άνθρωποι του πολιτισμού ενώθηκαν και βίωσαν μαζί μια εμπειρία που δεν έχουμε την ευκαιρία να ζούμε συχνά στον τόπο μας. Οι συντελεστές της παράστασης (μουσικοί και ηθοποιοί) ενθουσιάστηκαν με την αλληλεπίδραση που είχαν με τα παιδιά και κυρίως με τον ενθουσιασμό τους για το πρωτόγνωρο για πολλά από αυτά δρώμενο.
Στο τέλος της παράστασης η κ.Ρουγγέρη υπέγραψε τα βιβλία που πήραν οι γονείς για τα παιδιά τους ενώ παρατήρησε ότι τα βιβλία που δόθηκαν ήταν πολλά σχετικά με την εμπειρία της σε ανάλογες εκδηλώσεις.
Η ίδια η παράσταση εξάλλου ήταν ένας ύμνος στην αξία της γνώσης και της προσπάθειας για δημιουργία στη βάση της, μήνυμα το οποίο αποκωδικοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η απόφασή μας να τιμήσουμε και φέτος -ανάλογη δράση γίνεται από το πολιτιστικό μας κέντρο κάθε χρόνο- το βιβλίο αγκαλιάστηκε με θέρμη απο τους συλλόγους της περιοχής και αποτελεί για μας μια παρακαταθήκη για τη συνέχιση δημουργικών συνεργασιών.
Σας ευχαριστούμε όλους!!

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *