Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με νερό από τη γεώτρηση της Παραζαριάς ενισχύεται το δίκτυο ύδρευσης

Δημοσιεύτηκε

στις

92

Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Αμφιλοχίας ανακοινώνεται ότι από σήμερα Πέμπτη 14/2016, το μεσημέρι, λόγω αυξημένης ζήτησης, θα ενισχυθεί η κατανάλωση με νερό από τη γεώτρηση της Παραζαριάς. Οι Δημοτικές βρύσες θα έχουν διαρκώς πόσιμο νερό από την πηγή Αχυρών.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
3 Comments

3 Comments

  1. Δημήτρης

    14/04/2016 at 22:00

    Προεκλογικά μας είχαν υποσχεθεί ότι από την επόμενη χρονιά η Αμφιλοχία θα έχει πόσιμο νερό όλο το χρόνο.
    Το 2015 για οκτώ μήνες τρέχαμε πάλι στις δημοτικές βρύσες με τα μπουκάλια μας να πάρουμε νερό λες και βρισκόμαστε στην εποχή του 1800
    Το 2016 απ ότι φαίνεται δεν άλλαξε κάτι, ξανά για οκτώ μήνες θα πηγαίνουμε στις δημοτικές βρύσες για να πάρουμε νερό με τα μπουκάλια μας.
    Το ίδιο θα γίνει και τα επόμενα χρόνια.

    Ένα μόνο θα πω KATANTIA

  2. Αμφιλοχιώτης

    16/04/2016 at 16:10

    Καλά μας κάνουν, και λίγα μας κάνουν! Δεν φτάνει που το νερό το πληρώνουμε χρυσό (με καπέλο 80% πάνω από την κανονική τιμή) τρέχουμε κιόλας από εδώ και από εκεί για να έχουμε νεράκι να πιούμε. Και φυσικά κάθε τόσο έχουμε διακοπές στην ύδρευση λόγω “βλαβών” …
    Υ.Γ. Ο (αντι)δήμαρχος όμως, ξέρει να βγάλει κονδύλια για να ασφαλτοστρώσει τον δρόμο που πάει στο σπίτι του, στο Σπάρτο, και στα ενοικιαζόμενα που φτιάχνει εκεί !

  3. Αμφιλοχιώτης

    20/04/2016 at 22:17

    Επίσης, σήμερα άκουσα (δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά κάτι μου λέει πως ισχύει), πως στο σπίτι του (αντι)δημάρχου, καθώς και της οικογένειάς του υπάρχει πόσιμο νερό, σε αντίθεση με όλο το υπόλοιπο χωριό του Σπάρτου όπου ήδη εδώ και μερικές μέρες πρέπει να βγουν στην γύρα οι κάτοικοι για να πιουν καθαρό νεράκι!

    Υ.Γ. Το σπίτι του (αντι)δημάρχου βρίσκεται κανά δυο χιλιόμετρα έξω από τα χωροταξικά όρια της κοινότητας Σπάρτου!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *