Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Απόκριες στην Αμφιλοχία τη δεκαετία του ‘90

Δημοσιεύτηκε

στις

563

Ο θεσμός της αποκριάς και ιδιαίτερα της παρέλασης των καρναβαλιστών, λάμβανε πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της περιοχής τις προηγούμενες δεκαετίες. Το Αμφιλοχιώτικο καρναβάλι, ο Πανάρατος, τα θεατρικά, η παρέλαση, το κάψιμο του καρνάβαλου, αποτελούσαν την κορυφαία αποκριάτικη εκδήλωση στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Δείτε στιγμιότυπα από τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του 1997 – 1998 – 1999 τα οποία αντλήθηκαν από το προσωπικό αρχείο του Χρ. Μέλου.

YouTube player
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Ιωάννης Ζιωγας

    09/02/2018 at 18:50

    Γεια σου Κώστα και σε ευχαριστώ παρά πολυ για ολα όσα κανεις για να προβάλεις την Αμφιλοχία μας. Επειδή ειδα την (φάτσα) μου μέσα στο βίντεο όταν ειμουνα στο χορευτικό εκείνο το χρονο και πραγματικά ειναι πολυ συγκινητικό να βλέπεις και ολα παιδιά και της ωραίες εκδηλώσεις εκείνης της εποχής. Μήπως υπαρχει κανενα βίντεο χωρις περικοπή που να δείχνει το χορευτικό τμήμα ; Εννοώ όταν χορεύουμε με της στολές μας εκεί που ειναι ο Χρήστος Σακαρετσανος μπροστά . Θα το εκτιμούσα παρά πολυ γιατί δεν εχω κανένα αρχείο απο εκείνα τα χρονια και πραγματικά τα εχω λησμονήσει. Με εκτίμηση Ιωάννης Ζιωγας (Ζανιος)

  2. ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΙΚΑΣ

    09/02/2018 at 21:52

    ΟΛΗ Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΣΜΟ!!!!ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ , ΤΟ. ΜΑΓΙΚΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΩΝΤΑ , Ο ΠΑΝΑΡΑΤΟΣ ΣΕ .. ΝΕΟ ΥΦΟΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΑ ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑ, ΑΛΕΥΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΧΟΡΟΣ!!!! ΑΝΕΜΕΛΗ ΕΠΟΧΗ!!!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *