Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτοψία στην Αμφιλοχία για την κατασκευή Κέντρου φιλοξενίας Προσφύγων

Δημοσιεύτηκε

στις

104

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό ξεκινάει η κατασκευή των πέντε ελεγχόμενων κέντρων για προσφυγές και μετανάστες στην ενδοχώρα, συνολικής χωρητικότητας 8 χιλιάδων θέσεων.
Περιοχές που ήδη έχουν επιλεγεί για την άμεση κατασκευή ελεγχόμενων κέντρων έξω στο Αγρίνιο, τη Λιβαδειά, τη Λαμία, τη Ριτσώνα, τα Ιωάννινα ή την Πρέβεζα και σε δυο περιοχές της Κρήτης, ενώ αναζητούνται χώροι για τη δημιουργία νέων καταυλισμών, πλησίον της Άρτας και στη Φωκίδα.
Σήμερα,  κλιμάκιο του Υπουργείου βρέθηκε στο Δήμο Αμφιλοχίας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Άγριλου (πρώην 679 ΠΑΠ) εξετάζοντας εκ νέου την καταλληλότητα για την πιθανότητα φιλοξενίας προσφύγων στο σημείο.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
5 Comments

5 Comments

  1. Μαρια

    29/11/2019 at 19:47

    Η δημοτική αρχή, οφείλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να αντιμετωπίσει το θέμα με σοβαρότητα και ρεαλισμό.Γιατί αν γεμίσει η Αμφιλοχία με μετανάστες οι επικοινωνιακες κορώνες, τυπου Εκαλης όχι απλα δεν θα βοηθήσουν αλλά θα γυρίσουν κυριολεκτικά μπούμερανγκ. Πως έσκιζε ο Τσίπρας τα μνημονια και θα έκανε τις αγορες να χορεύουν Πεντοζάλι;;; Ακριβως αυτο….

  2. Κωστας

    30/11/2019 at 15:53

    Κραβαριτες συκωθειτε απο καναπεδες ντιβανοκασελες κρεβατια και βγειτε παραλια Αμφιλοχιας, ερχονται επενδυτες λαθρομεταναστες. Στρωστε χαλια. Ψηστε γαριδες…οργανωστε εμποροπανηγυρη…

  3. ΚΑΝΑΡΗΣ

    30/11/2019 at 17:11

    Ε, ήταν επόμενο…
    Από το 2011 που ξεκίνησε η ιστορία , η προηγούμενη Δημοτική αρχή , δεν έκανε ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για να μεταβληθει αυτός ο πανέμορφος χώρος – έστω και στοιχειωδώς- σε τόπο εξυπηρέτησης και αξιοποίησης κοινωνικών- γενικώς – εκδηλώσεων …
    έτσι, ανεκμετάλλευτος , γίνεται βορά των αναγκών που τώρα προκύπτουν ….
    Η νέα αρχή….
    Μακάρι να συνεγείρει τον ντόπιο κόσμο για να ματαιωθεί η επιχειρούμενη κατάληψη
    ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΙΘΑΝΟ ..
    Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΛΛΟΥ να βάλει το χέρι της …
    Η Αμφιλοχία και η περιοχή της ΠΕΘΑΙΝΕΙ κάθε μέρα και οι αρχές ΑΔΟΥΝ ….

  4. εεεεεεεε

    07/12/2019 at 18:11

    ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΩΡΕ!!!. Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΜΑ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    • Μαρθα

      07/12/2019 at 23:27

      Σαν το ανέκδοτο με τον λαγο ??????????

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *