ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Tραγωδία στην Πατρών-Πύργου: Νεκρή σε τροχαίο 17χρονη, η μία από τα τρίδυμα της οικογένειας
Μητέρα και κόρη τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν συγκρούσθηκε με διερχόμενο φορτηγό
Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία της πνοή μια 17χρονη κοπέλα, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στην Πατρών – Πύργου, στα φανάρια της Κάτω Αχαίας.
Η 17χρονη όπως και η μητέρα της τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο επί της Πατρών Πύργου, στο ρεύμα προς Πάτρα, φορτηγό.
Η μητέρα και κόρη διακομίστηκαν τραυματισμένες στο νοσοκομείο, όμως η 17χρονη, λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μητέρα και κόρη επέστρεφαν το σπίτι τους στην Καρυά Πετροχωρίου Δυτικής Αχαϊας από την Κάτω Αχαϊα όπου είχαν πάει το πρωί για ορισμένες δουλειές.
Η 17χρονη ήταν μέλος τριδύμων και είχε μια αδελφή και έναν αδελφό.
Να σημειωθεί ότι η βροχή που πέφτει από το πρωί και η ολισθηρότητα του δρόμου είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα φαινόμενα για την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.
