Connect with us

Αμφιλοχία

Συγκλονιστική παράσταση μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πειραιά στο Μεσολόγγι για τους Ελεύθερους Πολιορκημένους

Δημοσιεύτηκε

στις

73

Την Κυριακή 15 Μαρτίου, δόθηκε στο “Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο ”  Μεσολογγίου, μια “συγκλονιστική ” όπως την χαρακτήρισε ο Δήμαρχος της Ιεράς πόλεως παράταση, από 90 μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πειραιώς, αφιερωμένη στους Ελεύθερους Πολιορκημένους , που συγκίνησε την κατάμεστη από θεατές αίθουσα.

YouTube player

Στο τέλος,αισθάνθηκα την υποχρέωση να συγχαρώ την υπεύθυνη καθηγήτρια κ.Κατερινα Ασημιδου, επειδή κατά τη ροή της παράστασης, έγιναν κατ’ επανάληψη αναφορές σχετικές με τον Βάλτο, τον Ανδρέα Ίσκου και ιδιαίτερα για τους ” τριακόσιους ήρωες Βαλτινούς” που υπερασπίστηκαν την “Μεγάλη ντάπια “που έφερε την ονομασία “Μάρκος Μπότσαρης”.

Ευχαρίστησα και τα παιδιά που αφ’ ενός μεν τίμησαν με τις ερμηνείες τους το Έπος του Μεσολογγίου, αφ’ ετέρου δε και την ξεχασμένη- παραμελημένη τοπική μας ιστορίας Δυστυχώς, η αναγνώριση σημαντικών γεγονότων,έρχεται κάποιες φορές, από εκεί που δεν την περιμένουμε.

Ν.Χ.Τ.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *