Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

IX έπεσε στα νερά του ποταμού Λούρου στο Τέροβο

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

334
blank

Τυχερές μέσα στην ατυχία τους, ήταν οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο το μεσημέρι του Σαββάτου κατέληξε στα νερά του ποταμού Λούρου.
Το αυτοκίνητο κινούνταν στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Αθηνών. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής, αιτίες, ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο ποτάμι.
Οι δύο γυναίκες κατάφεραν και βγήκαν μόνες του από το όχημα, με ελαφρά τραύματα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας, του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, η οποία συνέβαλε προκειμένου το όχημα να ανασυρθεί από το ποτάμι και να μεταφερθεί σε συνεργείο.
Όπως σημειώνουν διερχόμενοι οι δύο γυναίκες είχαν στην κυριολεξία άγιο, καθώς το αυτοκίνητο κύλησε στο ποτάμι… Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να είχε πέσει σε κάποιον από τους πλατάνους που βρίσκονται στην περιοχή και ενδεχομένως τότε τα αποτελέσματα να ήταν εντελώς διαφορετικά.

 

πηγη:epiruspost.gr

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 + fifteen =