Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάτρα: Δεν άντεξε την καταδίκη- Κάρφωσε ένα στυλό στον λαιμό του μέσα στα δικαστήρια

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

72
blank

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας στο γραφείο όπου υποβάλλονται oι εφέσεις. Ένας νεαρός Έλληνας, 24 ετών δεν άντεξε την καταδικαστική απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που τον καταδίκασε σε κάθειρξη 14 ετών και 9 μηνών και πρόστιμο 50.000 ευρώ χωρίς αναστολή. Στη σκέψη ότι θα επιστρέψει στη φυλακή, έπαθε αμόκ, όπως γράφει το patrastimes.gr.

Με αστραπιαίες κινήσεις και χωρίς κάποιος να τον αντιληφθεί πήρε ένα στυλό και το κάρφωσε στον λαιμό του. Στο Δικαστήριο επικράτησε πανικός. Ο νεαρός αιμορραγούσε, οι υπάλληλοι αρχικά σάστισαν, στη συνέχεια όμως κάλεσαν ασθενοφόρο.

Ο 24χρονος που είχε καταδικασθεί για υποθέσεις ναρκωτικών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, εκεί του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επέστρεψε στην φυλακή.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight + eleven =