Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζάκυνθος: Φονική συμπλοκή με ένα νεκρό

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

99
blank

Μία απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο το βράδυ της Δευτέρας, με πρωταγωνιστές τρεις άνδρες και αποτέλεσμα ένας από αυτούς να βρει φριχτό θάνατο.Νεκρός είναι ένας 34χρονος Σύριος με τέσσερις μαχαιριές στην καρδιά, μετά από συμπλοκή, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, στο Μαχαιράδο Ζακύνθου.
Στην υπόθεση εμπλέκονται τρεις συνολικά αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας Σύριος και δύο Αιγύπτιοι.
Ο δράστης και ο νεκρός Σύριος είχαν συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή από την Αστυνομία κατηγορούμενοι για κλοπές και διαρρήξεις. Η συμπλοκή έγινε λίγη ώρα αφ’ ότου αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους στον ανακριτή.
Το συμβάν έγινε μετά από έντονη λογομαχία των δύο αντρών στην οποία στο τέλος, ο 30χρονος Αιγύπτιος τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον 24χρονο Σύριο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.

πηγή:ΑΠΕ

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − eight =