Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξάδερφος του 26χρονου ο δράστης που τον αποκεφάλισε – Πήρε το κεφάλι μαζί του για απόδειξη της εκτέλεσης

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

87
blank

Στην αστυνομία των Τιράνων παραδόθηκε προχθές συμφώνα με τα Αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης ένας 27χρονος, δράστης της άγριας δολοφονίας ομοεθνούς και ξαδέλφου του το, στην Θεσπρωτία στην θέση Ποταμιά στη Γλυκή στις 9 Μαΐου. (σχετικό ρεπορτάζ εδώ)
Ο 27χρονος Krenar Terpollari αποκεφάλισε τον 26χρονο ξάδελφό του που εργαζόταν ως βοσκός σε κτηνοτροφική μονάδα στην Ποταμιά Θεσπρωτίας με την βοήθεια δύο ακόμη ομοεθνών του που συνελήφθησαν πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα και προφυλακίστηκαν
Κίνητρο της άγριας δολοφονίας σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ήταν το ποσό των 20.000 ευρώ από υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών τα οποία το θύμα είχε οικειοποιηθεί.
Ο 27χρονος Krenar Terpollari είχε πάρει μαζί του το κεφάλι του θύματος προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως απόδειξη εκτέλεσης της παραγγελίας θανάτου του 26χρονου.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 3 =