Connect with us

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το 14ο Preveza Jazz Festival επιστρέφει με ένα τριήμερο γεμάτο μουσική.

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

110
blank

Αυτήν την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016, ξεκινάει το 14ο Preveza Jazz Festival.
Την πρώτη ημέρα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον δεκατριάχρονο μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας, Σπύρο Γάτο σε blues standards για πιάνο. Στη σκηνή θα ακολουθήσουν ο θρύλος της τζαζ ροκ σκηνής στην Τσεχία των 70’ς, δεξιοτέχνης του πιάνου, Μartin Kratochvil και ο Αμερικάνος βιρτουόζος κιθαρίστας Tony Ackerman. Τη βραδιά θα κλείσει η νέα αποκάλυψη της soul funk σκηνής της χώρας μας με το ηχόχρωμα «μαύρης» ντίβας Idra Kayne.
Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 σειρά έχει το Λουξεμβούργο με τους Pol Belardi’s Force ένα καθιερωμένο νεανικό τρίο με επιρροές από τζαζ, κλασσική, ποπ, χιπ-χοπ κα. Την σκυτάλη παίρνει το International All Stars group που εκπροσωπεί την Ολλανδία και αποτελείται από τους Ineke, Dimitriadis, Stanik και Guilfoyle. Toυς ενώνει η αγάπη για τον Thelonius Monk. Η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με τους Αθηναίους Funky Lab με επιρροές από 70’ς μέχρι σύγχρονο ποιοτικό funk. Στην κιθάρα ο εξαιρετικός Πρεβεζάνος μουσικός Θάνος Παγκράτης.
Την Κυριακή 29 Μαΐου θα υποδεχθούμε αρχικά τους Naoko Sakata Trio από τη Σουηδία με την βραβευμένη πιανίστρια Naoko. Θα ακολουθήσει ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός Beat Kaestli με έδρα τη Ν. Υόρκη με το Marc Perrenoud Trio. Το 14ο Preveza Jazz Festival θα κλείσουν οι πολλά υποσχόμενοι ντόπιοι Blue Tone Quartet.

Έναρξη: 21:00 Στην παραλία Πρέβεζας μπροστά στα Δικαστήρια.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το ΚΟΙΝΟ

Το φετινό πρόγραμμα έχει ως εξής :
Παρασκευή 27 Μαΐου 2016
Σπύρος Γάτος (Πρέβεζα)
Kratochvil / Ackerman (Τσεχία) – Idra Kayne (Eλλάδα)

jaz_festival Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nine + 12 =