Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης

Δημοσιεύτηκε

στις

34

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Σταμάτης. Ο Θεσσαλονικιός πολιτικός έδινε μάχη πολλά χρόνια με σοβαρή ασθένεια.
Με ανάρτηση του ο Κυριάκος Πιερρακάκης, αποχαιρετά τον Δημήτρη Σταμάτη κάνοντας λόγο για έναν ακέραιο άνθρωπο με ήθος και αγάπη για την πατρίδα.
Ο Δημήτριος Σταμάτης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, όπου ζούσε με τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά.
Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασκεί ενεργά το επάγγελμα του δικηγόρου.
Το 1985, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, έως και το 1993. Ακόμη, διατέλεσε Γενικός Γραμματέας του πρώην Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών. Κατά την περίοδο 2005 – 2009, χρημάτισε Γενικός Γραμματέας της τότε Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Στις 21 Ιουνίου 2012, ορκίστηκε υπουργός Επικρατείας της τρικομματικής κυβέρνησης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ενώ είναι αρμόδιος για την ομαλή λειτουργία και συνεννόηση των κυβερνητικών εταίρων.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × five =