Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγικό τροχαίο για δύο φίλους – Συγκρούστηκαν οι μοτοσυκλέτες τους – Πέθανε ο ένας

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

340
blank

Μια αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από τη Λαμία
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (7/6/25) έξω από τη Λαμία. Δύο φίλοι με μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού κινούνταν στην εθνική οδό και πήραν την έξοδο για Ε65 προς Τρίκαλα. Κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες οι δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου εξόδου του Ε65 προς Λαμία, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός εξ αυτών, ηλικίας 55 ετών.
Στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα, ενώ διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για πρώτες βοήθειες ο οδηγός της άλλης μηχανής.
Σύμφωνα με το lamiareport, πληρώματα του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας με επικεφαλής τη Διοικήτρια Αστυνομικό Υποδιευθυντή Μαρία Σουλιώτη βρέθηκαν στο σημείο και σήμαναν την οδό με τη βοήθεια και των ανθρώπων της Κεντρικής Οδού.
Στο σημείο βρέθηκε επίσης ο Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας Ανδρέας Κυρίτσης και ο Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Φώτης Τσιριγκούλης προκειμένου να συνδράμουν τους συναδέλφους τους για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

blank

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × five =