ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κέρκυρα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 56χρονος αδελφοκτόνος
Ο 56χρονος άνδρας, που ομολόγησε τη δολοφονία του 70χρονου αδελφού του στην Κέρκυρα, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.
Αρχικά, είχε ισχυριστεί ότι βρήκε τον αδελφό του σοβαρά τραυματισμένο έξω από το σπίτι τους, αλλά εκείνος αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, παραδέχθηκε ότι κατά τη διάρκεια καυγά δεν μπόρεσε να «συγκρατήσει τα νεύρα του» και τον μαχαίρωσε.
Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε πως ο θάνατος του 70χρονου προήλθε από ανθρωποκτονία, καθώς εντοπίστηκε θανάσιμο τραύμα χαμηλά στον θώρακα.
Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ρούχα, τα οποία θα εξεταστούν εργαστηριακά.
