Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόσκρουση πλοίου με εκδρομείς μαθητές στην Ηγουμενίτσα – Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

Δημοσιεύτηκε

στις

131

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα μεταξύ των τραυματιών είναι έξι παιδιά και δύο συνοδοί καθηγητές, που πήγαιναν εκδρομή και οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας.
Επίσης άλλα τρία άτομα, μία γυναίκα, ένα παιδί και ένας παππούς έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Φιλιάτες. Μέχρι στιγμής τα αίτια της πρόσκρουσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και οι έρευνες των Λιμενικών Αρχών για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος συνεχίζονται.

”Το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο “Άνω Χώρα ΙΙ”,που εκτελούσε το δρομολόγιο Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα, προσέκρουσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, λόγω κακών χειρισμών” ανέφεραν επιβάτες λίγο μετά το ατύχημα.

Στο πλοίο επέβαναν εκατόν ογδόντα επτά επιβάτες, 35 ΙΧ, τρία φορτηγά και τρία λεωφορεία.

Ζημιές έχουν υποστεί ένα λεωφορείο, πέντε αυτοκίνητα και μια μηχανή, που βρίσκονταν στο γκαράζ του πλοίου. Το πλοίο δεν θα αναχωρήσει ξανά για Κέρκυρα, μιας από το λιμενικό απαγορεύτηκε ο απόπλους, λόγω του ελέγχου που θα πραγματοποιήσουν τα ειδικά κλιμάκια, τα οποία θα δώσουν το τελικό «πράσινο φως», για το αξιόπλοο του πλοίου.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − two =