Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναγερμός για 20χρονο κολυμβητή στην θαλάσσια περιοχή της Σάμης

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

937
blank

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Μπέντζαμιν
Συναγερμός έχει σημάνει στην Κεφαλλονιά για τον εντοπισμό ενός 20χρονου κολυμβητή τα ίχνη του οποίου χάθηκαν.
To λιμενικό πραγματοποιεί εντατικές έρευνες με πλωτά και εναέρια μέσα στην περιοχή της Σάμης. Οι Αρχές ενημερώθηκαν από την οικογένειά του και ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες.
«Ο γιος μου χάθηκε λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Benjamin» έγραψε η μητέρα του 20χρονου αγνοούμενου στα social media.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός βρισκόταν πάνω σε καταμαράν (στο οποίο εργαζόταν) που πλησίαζε στον κόλπο της Σάμης και κάποια στιγμή και κάποια στιγμή βούτηξε στην θάλασσα για να κολυμπήσει, αλλά δεν επέστρεψε σε αυτό.
Πλωτά και εναέρια (ελικόπτερο) μέσα «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του, ενώ οι έρευνες επεκτείνονται και στην θαλάσσια περιοχή του Πόρου.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen − five =