Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διακριβώθηκε η δράση σπείρας διαρρηκτών, που δραστηριοποιούνταν σε περιοχές της Άρτας

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

1490
blank

Ταυτοποιήθηκαν 5 μέλη, ενώ εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις
Η λεία από την εγκληματική της δραστηριότητα υπολογίζεται στις 64.000 ευρώ
Διακριβώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας η εγκληματική δράση σπείρας, η οποία διέπραττε κλοπές σε περιοχές της Άρτας.
Από τη μεθοδική αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν 5 μέλη της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, πρόκειται για 5 ημεδαπούς, οι οποίοι ενώθηκαν με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από σπίτια, στα οποία εισέρχονταν παραβιάζοντας σημεία εισόδου (πόρτες, παράθυρα, μπαλκονόπορτες), έχοντας εξασφαλίσει προηγουμένως ότι απουσιάζουν οι ένοικοι, από όπου στη συνέχεια αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και χρυσαφικά.
Με τον παραπάνω τρόπο εξακριβώθηκε ότι από τον Μάιο έως τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, διέπραξαν συνολικά 7 κλοπές από σπίτια, από όπου αφαίρεσαν συνολικό χρηματικό ποσό 16.500 ευρώ, καθώς και χρυσαφικά, η αξία των οποίων υπολογίζεται στις 47.500 ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × three =