Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πάρτι κατέληξε σε τραγωδία – Τον σκότωσε εν ψυχρώ μπροστά στην ανήλικη κόρη του

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

1149
blank

Σοκ προκαλούν οι πρώτες πληροφορίες για το άγριο φονικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Άγιο Παντελεήμονα με θύμα έναν 50χρονο.
Ο 74χρονος δράστης διασκέδαζε μαζί με τον 50χρονο και τη σύζυγό του στο σπίτι του ζευγαριού, με τον 74χρονο να φεύγει προσωρινά από το σπίτι, ισχυριζόμενος ότι ένιωθε αδιαθεσία, επιστρέφοντας λίγη ώρα αργότερα και ανοίγοντας πυρ κατά του 50χρονου και της συζύγου του. Ο άνδρας κατέληξε ενώ η 45χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύμα στην ωμοπλάτη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης χρησιμοποίησε «9αρι» πιστόλι.
Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του ζευγαριού αλλά και δύο ακόμη ανήλικων που φιλοξενούνταν στο σπίτι επί της οδού Μύρωνος. Οι έντρομοι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, ενώ η κόρη του θύματος φέρεται να βγήκε στο μπαλκόνι φωνάζοντας έντρομη «βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου».
«Γύρω στις 02:30, ακούστηκαν πυροβολισμοί. Βγήκε μία κοπέλα στο μπαλκόνι η οποία φώναζε «βοήθεια, βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου». Μάλλον έκαναν γενέθλια στο σπίτι», ανέφερε γείτονας.
Για το έγκλημα διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × three =