ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΝΕΟ Δ.Σ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΟΥ
Στις εκλογές που έλαβαν χώρα στις 15/03/2015 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του πολιτιστικού Συλλόγου Σπάρτου, είχαμε τα εξής αποτελέσματα.
1. Μπρέκος Αναστάσιος : 34 ψήφοι
2. Βασιλάκης Νικόλαος : 32 ψήφοι
3. Χαρδαλιά Μαρία : 29 ψήφοι
4. Πλιάτσικας Ιωάννης : 20 ψήφοι
5. Τζουμερκιώτη Νικολέττα : 17 ψήφοι
6. Κανδυλιώτη Βασιλική : 13 ψήφοι
7. Μυλώνης Χαράλαμπος : 5 ψήφοι
Κατόπιν αυτών των αποτελεσμάτων και αφού έγινε η διαδικασία των αρχαιρεσιών, το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπάρτου διαμορφώνεται ως εξής:
– Πρόεδρος: Μπρέκος Αναστάσιος
– Αντιπρόεδρος Ά : Βασιλάκης Νικόλαος
– Αντιπρόεδρος ΄Β : Πλιάτσικας Ιωάννης
– Γενικός Γραμματέας : Τζουμερκιώτη Νικολέττα
– Ταμίας: Χαρδαλιά Μαρία
– Μέλος : Κανδυλιώτη Βασιλική
– Μέλος : Μυλώνης Χαράλαμπος
Το νέο Δ.Σ του πολιτιστικού Συλλόγου Σπάρτου ευχαριστεί όλα τα μέλη του και εύχεται να είναι αντάξιο των προσδοκιών του. Επιπλέον ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σπάρτου σε μια προσπάθεια ανάδειξης της τοπικής κοινωνίας και θέλοντας να προβάλλει την έννοια του πολιτιστικού στοιχείου, σας καλεί όλους να συμμετέχετε στις δράσεις του. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, καταθέτοντας δημιουργικές ιδέες και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ας προσπαθήσουμε με γνώμονα το ομαδικό πνεύμα να προαγάγουμε τον τοπικό μας πολιτισμό. Άλλωστε <<Ένα όνειρο που ονειρεύεσαι μόνος είναι απλά όνειρο. Ένα όνειρο που ονειρεύεσαι με άλλους μαζί είναι πραγματικότητα>>.
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
