Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον εισαγγελέα Άρτας για ανθρωποκτονία ο 54χρονος της χθεσινής τραγωδίας στην Αμφιλοχία

Δημοσιεύτηκε

στις

89

Δικογραφία για ανθρωποκτονία του αδερφού του σχηματίστηκε στον 54χρονο της χθεσινής τραγωδίας στην Αγία Τριάδας Αμφιλοχίας

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 62χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων.

Χθες το απόγευμα, στην Αγία Τριάδα Αμφιλοχίας, τα δύο αδέρφια είχαν μεταβεί σε αγροτική περιοχή προκειμένου να κυνηγήσουν βοοειδή ιδιοκτησίας τους, που είχαν διαφύγει κατά το παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού ο 54χρονος, πυροβόλησε τον 52χρονο αδερφό του, με κυνηγετικό όπλο, προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς του δράστη, ο θανάσιμος τραυματισμός του παθόντα – αδελφού του οφείλεται σε ατύχημα.
Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια των ερευνών, συνελήφθη σήμερα (22-3-2015), το πρωί και ο 62χρονος ιδιοκτήτης του κυνηγετικού όπλου, το οποίο το κατείχε νόμιμα και είχε παραχωρήσει στον δράστη.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.
Το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, εξετάζουν με προσοχή όλα τα δεδομένα.

Advertisement
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 3 =