ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ερωτηματικά για τον θάνατο της 28χρονης που βρέθηκε μαχαιρωμένη -«Δεν ήταν αυτοκτονία», υποστηρίζει φίλος της
Παραμένουν τα ερωτηματικά για τον τραγικό θάνατο της 28χρονης από το Τυχερό του Έβρου, η οποία ήταν και διοργανώτρια του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην περιοχή. Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα δείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της νεαρής κοπέλας.
Υπενθυμίζεται ότι την κοπέλα εντόπισε ο θείος της, που μαζί με την οικογένεια της και άλλους συγγενείς της την αναζητούσαν από το απόγευμα της Κυριακής. Επειδή όλοι γνώριζαν πως συνήθιζε να πηγαίνει προς το βουνό τη Λευκίμης, σήμερα το πρωί κινήθηκε σε αυτή την κατεύθυνση.
Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε πεσμένη, μαζί με την μοτοσικλέτα της, σε μικρή χαράδρα και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ήταν μαχαιρωμένη στο στήθος, ενώ έφερε χαρακιές και στα χέρια.
«Δεν είναι αυτοκτονία»
Την Κυριακή το μεσημέρι η κοπέλα φέρεται να είχε δώσει ραντεβού με τους φίλους της στο γήπεδο στο Τυχερό Έβρου.
«Έφυγε από το μεσημέρι από το σπίτι, υποτίθεται θα συναντιόμασταν μαζί και θα πηγαίναμε στο γήπεδο και απο εκείνη τη στιγμή ήταν εξαφανισμένη. Έστειλε μήνυμα σε μια άλλη κοπέλα και της είπε θα έρθει» είπε στο STAR φίλος της 28χρονης.
Η ώρα περνούσε και η 28χρονη δεν εμφανιζόταν. Τότε οι φίλοι της άρχισαν να την αναζητούν.
Ερωτώμενος ο φίλος της αν η 28χρονη θα μπορούσε να έχει βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της τόνισε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. «Οχι όχι, με τίποτα, κόβω το κεφάλι μου ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει, δεν το πιστεύω» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το αν είχε τσακωθεί με κάποιον πρόσφατα ο φίλος της υπογράμμισε ότι: «Μέχρι το Σάββατο που ήμασταν μαζί ήταν μια χαρά, όλα κομπλέ. Ήταν ένας άνθρωπος που της άρεσε να περνάει καλά, συμμετείχε και στα καρναβάλια, ετοίμαζε τα καρναβάλια. Θα μας έλεγε, αλλά και αν δεν μας έλεγε, θα φαινόταν από τη συμπεριφορά της αν είχε κάτι».
Το μαχαίρι που βρέθηκε καρφωμένο στο στήθος της, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
