Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αριθμός σοκ – 40.560 νέα κρούσματα κορονοϊού – 76 νεκροί – 627 διασωληνωμένοι

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

167
blank

40.560 νέα κρούσματα κορονοϊού – 76 νεκροί – 627 διασωληνωμένοι

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με σοκαριστικά νούμερα: 40.560 νέα κρούσματα κορονοϊού – 76 νεκροί – 627 διασωληνωμένοι
Νέο αρνητικό ρεκόρ καταγράφουν και σήμερα, παραμονή πρωτοχρονιάς τα νέα κρούσματα του κορονοϊού προκαλώντας μεγάλη ανησυχία για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας.
Την ίδια ώρα, τεράστιες ουρές δημιουργούνται έξω από διαγνωστικά κέντρα από πολίτες που σπεύδουν να πραγματοποιήσουν rapid αλλά και μοριακών τεστ, με την κυβέρνηση να αρνείται να προχωρήσει στη δωρεάν συνταγογράφηση των PCR τεστ.
Η μετάλλαξη «Όμικρον» δείχνει να κυριαρχεί ενώ εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς κάτι το οποίο φαίνεται και από τις τελευταίες μετρήσεις της Ομάδας Επιδημιολογίας Λυμάτων του ΑΠΘ στα αστικά απόβλητα της Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα δείχνουν και διατήρηση του ιικού φορτίου της μετάλλαξης Δέλτα.

blank

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 5 =