Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη για βιτριόλι: Απούσα σήμερα από το δικαστήριο η Έφη Κακαραντζούλα

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

98
blank

 

Χωρίς την παρουσία της Έφης Κακαραντζούλα θα διεξαχθεί σήμερα η δίκη για το βιτριόλι
Απούσα θα είναι σήμερα από τη δίκη για το βιτριόλι η κατηγορούμενη για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2021 στην Καλλιθέα, Έφη Κακαραντζούλα.
Όπως ενημερώθηκε το δικαστήριο στο οποίο εκδικάζεται η υπόθεση με έγγραφο από τις φυλακές η Έφη Κακαραντζούλα δεν θα δώσει το «παρών» στη δίκη για το βιτριόλι μετά τις δύο παρουσίες της στις προηγούμενες συνεδριάσεις.

Αίτημα για κλήση στο δικαστήριο δύο νέων μαρτύρων κατέθεσε η πλευρά της Ιωάννας Παλιοσπύρου και αυτό να απασχολήσει τη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου την Πέμπτη.
Πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να έχει επικοινωνία με την κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι και μία γυναίκα φίλη της κατηγορούμενης η οποία τους έφερε σε επαφή. Το περιβάλλον του 36χρονου ισχυρίστηκε ότι η κατηγορούμενη του είχε ζητήσει να παρακολουθήσει την Ιωάννα και τον 40χρονο άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούσε να κατασκευάσει άλλοθι.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight + twenty =