Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παράδοση ζωοτροφών στην Ηλεία από την ΚΟΙΠΑ

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

305
blank

Αντιπροσωπεία της ΚΟΙΠΑ ΤΟΥ Δήμου Αγρινίου έφθασε το πρωί στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και παρέδωσε 30 τόνους ζωοτροφών για τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους του Νομού Ηλείας.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Γιάννης Βασιλείου και τα μέλη του ΔΣ Π.Γιαννιώτηςκαι Α. Καπελλάκη παρέδωσαν σε κτηνοτρόφους των περιοχών Πόθου, Λάσδικα, Δούκα και Λάλα τις ζωοτροφές που συγκέντρωσαν από ευγενικές προσφορές επιχειρηματιών του Αγρινίου :
“Από την πρώτη στιγμή προσπαθήσαμε να είμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που υποφέρουν. Συγκεντρώσαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και σπεύσαμε να τα παραδώσουμε. Σήμερα ανταποκρινόμενοι στην έκκληση, τόσο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όσο και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, για άμεση αποστολή ζωοτροφών στους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές, παραδίδουμε χάρις στην αλληλεγγύη που επέδειξαν οι συμπολίτες μας 30 τόνους ζωοτροφών προς τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους του Ν. Ηλείας.Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και προσφορά τις Εταιρείες: “ΚΑΡΒΕΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε” – “PRAΚTIKA ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε ” -ΜΕΡΙΓΚΛΙΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Α.Ε. Η προσπάθεια του Δήμου Αγρινίου και των Αγρινιωτών θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα», ανέφερε ο κ. Γ.Βασιλείου.

blank blank blank

 

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 + 13 =