Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Είχε πάρει απολυτήριο από τη φυλακή και συνελήφθη για να εκτίσει το υπόλοιπο δις ισόβια

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

185
blank

Συνελήφθη ημεδαπός στα Ιωάννινα δυνάμει Βουλεύματος
Σύμφωνα με το σχετικό Βούλευμα ανακαλείται η υπό όρο απόλυσή του από κατάστημα κράτησης και διατάσσεται η σύλληψη και φυλάκισή του προς έκτιση υπολοίπου ποινής
Στον συλληφθέντα είχαν επιβληθεί δις ισόβια, κάθειρξη -23- ετών και -3- μηνών και φυλάκιση -6- μηνών, για σοβαρά ποινικά αδικήματα

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων οδήγησαν στη σύλληψη ημεδαπού, πρωινές ώρες χθες (05-10-2020) στα Ιωάννινα δυνάμει Βουλεύματος.
Πρόκειται για Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, σύμφωνα με το οποίο ανακαλείται η υπό όρο απόλυσή του από κατάστημα κράτησης της χώρας και διατάσσεται η σύλληψη και φυλάκισή του προς έκτιση υπολοίπου ποινής.
Συγκεκριμένα στον συλληφθέντα είχαν επιβληθεί δις ισόβια, κάθειρξη -23- ετών και -3- μηνών και φυλάκιση -6- μηνών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, οπλοφορία, οπλοχρησία, διατάραξη συνεδρίασης δικαστηρίου και απόδραση κρατουμένου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 1 =