ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ευρυτανία: Εργάτης καταπλακώθηκε από τοίχο – «Έσβησε» στο δρόμο για το νοσοκομείο
Τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας σημειώθηκε ένα τραγικό περιστατικό στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας καθώς σύμφωνα με το lamianow.gr, ένας 60χρονος εργάτης αλβανικής καταγωγής, άγνωστο πως, καταπλακώθηκε από τοίχο ο οποίος υποχώρησε.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 14.30 όπου και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το σημείο στο οποίο έσπευσαν Πυροσβέστες της Π.Υ Καρπενήσιου αλλά και διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ οι οποίοι ωστόσο μετά την ανάσυρση του 60χρονου από τους συναδέλφους τους δεν χρειάστηκε να επέμβουν και επέστρεψαν στην βάση τους.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Την ίδια ώρα στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο γιος του χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες.
