Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Π.Κ. Αμφιλοχίας: Εθελοντική Αιμοδοσία αύριο Κυριακή – Εξηγήσεις στους εθελοντές για το αίμα που δικαιούνται

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

178
blank

Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνει αύριο Κυριακή 8 Μαρτίου το Τμήμα Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας. η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι.

Από το Τμήμα Αιμοδοσίας γίνεται γνωστό στους Εθελοντές ότι το αίμα που δίνουν καλύπτει τους ίδιους καθώς και τα άτομα πρώτου βαθμού συγγένειας για ανάγκες αίματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα νοσοκομεία. Οι μονάδες που καταγράφονται συνολικά στην κάρτα μπορούν να χορηγηθούν (όχι οι ίδιες αλλά κάποιες κατάλληλες για τον ασθενή) και σε άτομα πέρα του συγγενικού κύκλου του ατόμου με βάσει και το απόθεμα.
Υπεύθυνος για τη διαχείριση των μονάδων αίματος που αναγράφονται στην κάρτα εθελοντή αιμοδότη, είναι ο κάτοχος της κάρτας, δηλαδή ο εθελοντής αιμοδότης σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του Τμήματος Αιμοδοσίας

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. blank

    Θεοδ. Κοντονίκας

    08/03/2020 at 14:25

    ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
    ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ !!!!!!
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ , Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΕΓΑΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗς ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !!!!!
    Η ΠΛΕΟΝ ΘΕΑΡΕΣΤΗ ΠΡΑΞΗ !!!!!!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − three =