Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαλκίδα: Μαχαίρωσε τον σύζυγο της με σπαθί

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

116
blank

Σοκαρισμένη η Χαλκίδα από το περιστατικό που σημειώθηκε του Σαββάτου (21.12.2019) στο χωριό των Φύλλων.
Συγκεκριμένα, 48χρονη από τη Χαλκίδα κατηγορείται ότι εκείνη μαχαίρωσε τον 49χρονο σύζυγό της με σπαθί στην κοιλιακή χώρα έπειτα από καβγά.
Ο σύζυγος, ο οποίος εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Χαλκιδέων, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 48χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και βρίσκεται κρατούμενη στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.
Η είδηση έπεσε “σαν κεραυνός εν αιθρία” στα Φύλλα, όπου διέμενε το ζευγάρι και όλοι πλέον αναμένουν με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης.

πηγή: eviazoom.gr

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one + nineteen =