Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημήτρης Ινδαρές: Γνωστός σκηνοθέτης ξυλοκοπήθηκε στο Κουκάκι από την ΕΛΑΣ, μαζί με τα παιδιά του

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

213
blank

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο κ. Ινδαρές και οι δύο γιοί του ξυλοκοπήθηκαν στην ταράτσα της οδού Ματρόζου και προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ. Η ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζει ότι υπήρχε παρουσία εισαγγελέα. Αντιδράσεις από τον καλλιτεχνικό κόσμο.
Σύμφωνα με καταγγελίες, ο Ινδαρές και οι δύο γιοί είναι εκείνοι που ξυλοκοπήθηκαν στην ταράτσα της οδού Ματρόζου και προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ, επειδή αρνήθηκαν την είσοδο ανδρών της ΕΛΑΣ στην οικία τους.
Σύμφωνα με την καταγγελία της δικηγόρου Άννας Παπαδημητρίου-Τσάτσου, ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε μαζί με τους γιους του στην ταράτσα του σπιτιού του στο Κουκάκι, είναι ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδραρές.
Όπως κατήγγειλε η σύζυγός του, ο Ινδαρές και οι δύο γιοί του ξυλοκοπήθηκαν στην ταράτσα της οδού Ματρόζου, δίπλα από την κατάληψη, και προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ, επειδή αρνήθηκαν την είσοδο της Αστυνομίας στο σπίτι τους “χωρίς ένταλμα”, όπως ανέφερε η σύζυγός του ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή.
Η δικηγόρος Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου αναφέρει μεταξύ άλλων: “Τον πατέρα τον βγάλανε σχεδόν γυμνό και δαρμένο, τους είχανε μπρούμυτα στην ταράτσα. Όταν τους πήραν για τη Γαδά ούτε τα παπούτσια τους δεν τους άφηναν να πάρουν!”. Τους πλάκωσαν στο ξύλο στη ταράτσα τους τα δύο τους παιδιά και τον πατέρα και κάνανε λαμπόγιαλο το σπίτι τους!”.
Η ΕΛΑΣ από την πλευρά της υποστηρίζει πως υπήρχε παρουσία εισαγγελέα για την είσοδο στην οικία, ενώ ισχυρίζεται πως δεν έγινε καμία χρήση βίας καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης.
Υποστηρίζει ακόμα οτι οι δυο γιοί του σκηνοθέτη ήταν εντός της κατάληψης που εκκενωνόταν και προέβαλαν αντίσταση.

Για να επιβεβαιώσει ο δημοσιογράφος Νίκος Ευσταθίου σημειώνει στη συνέχεια:

«Από επικοινωνία με την #ΓΑΔΑ γνωρίζω οτι τα 2 παιδιά εξετάζονται σε δημ. νοσοκομείο, και ο πατέρας έχει σπασμένα γυαλιά και ακουστικό βαρηκοΐας. Να σημειωθεί πως παρότι υπάρχει ποινική δίωξη, δεν έχει επιτραπεί ακόμα στα παιδιά να συναντηθούν με τον πληρεξούσιο δικηγόρο. #κουκακι»
«Δεκάδες μάρτυρες από την γειτονιά που παρακολούθησαν το στιγμιότυπο από τα μπαλκόνια τους ενδιαφέρονται να καταθέσουν στην υπόθεση στο #Κουκακι για να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της οικογένειας.»

Ο Δημήτρης Ινδαρές γεννήθηκε στην Πάτρα, τον Απρίλιο του 1964. Σπούδασε πολιτική επιστήμη και διεθνείς σχέσεις στην Πάντειο (1987) και σκηνοθεσία στη Σχολή Λυκούργου Σταυράκου (1987). Εργάστηκε ως βοηθός σκηνοθέτη κοντά στους Παντελή Βούλγαρη, Nίκο Περάκη, Φρίντα Λιάππα, Διαγόρα Χρονόπουλο.
Ως διευθυντής παραγωγής στην ταινία “Λευτέρης Δημακόπουλος” του Περικλή Χούρσογλου. Σκηνοθέτησε τις ταινίες μικρού μήκους: “Η Κυρία Έρση”, 1987, “Το κυνήγι της πάπιας”, 1991 (Α’ Βραβείο ταινίας μικρού μήκους στο 32ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης), τα ντοκιμαντέρ “Περί χαρακτικής”, 1996, “Μια ταινία για την ταινία “Προστάτης Οικογενείας” του Νίκου Περάκη (Making of)”, Mega Channel, 1997, “Πάτρα, μια περιπλάνηση”, 1999, και τις ταινίες μεγάλου μήκους “Ο τσαλαπετεινός του Wyoming”, 1995 (Βραβεία καλύτερης ταινίας, πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη και ήχου στο 36ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης), και “Γαμήλια νάρκη”, 2003 (Βραβεία ερμηνείας β’ ανδρικού ρόλου, για τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, και σεναρίου για τπν Δημήτρη Ινδαρέ, στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα του 44ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, και Πλατινένιο βραβείο για την καλύτερη κωμωδία στο WorldFest/Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Χιούστον, 2004).

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. blank

    Δήμος Μητσοκάλης

    18/12/2019 at 21:01

    Αντε παιδιά μου να μεγαλώσετε να σας ανοίξω μια κατάληψη να ζείτε.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × three =