Συναυλία στην Αμφιλοχία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου – Περιορισμένος αριθμός θεατών – απαραίτητη η κράτηση στο dimosamfilochias.gr

Συναυλία στην Αμφιλοχία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου – Περιορισμένος αριθμός θεατών – απαραίτητη η κράτηση στο dimosamfilochias.gr

Ο Δήμος Αμφιλοχίας σας προσκαλεί σε συναυλία με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου, την Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 21:30, στο Λιμάνι της Αμφιλοχίας, σε μια εκδήλωση που θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού για την περιοχή μας.
Έχοντας κινηθεί σε όλο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας και δίχως να διστάζει να πειραματιστεί, η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα ερμηνεύσει τραγούδια, λαϊκά, ρεμπέτικα, παραδοσιακά, θαλασσινά και στεριανά, τόσο κλασσικά όσο και νεότερα. Πλαισιωμένη από ένα σχήμα εξαιρετικών μουσικών, η επιτυχημένη τραγουδίστρια θα δώσει μια συναυλία με δωρεάν είσοδο για όλους τους θαυμαστές της.
Για την είσοδό σας στο συναυλιακό χώρο, είναι απαραίτητη η κράτηση πρόσκλησης στο www.dimosamfilochias.gr (επιλέγετε το σύνδεσμο με τη φωτογραφία της τραγουδίστριας και στη φόρμα που ακολουθεί συμπληρώνεται το ονοματεπώνυμό σας, το email σας και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Στη συνέχεια, κάντε τσεκ στην αποδοχή των όρων και υποβάλετε την αίτησή σας. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, η πρόσκληση θα έρθει στο e-mail σας.Καλείστε είτε να την εκτυπώσετε είτε να την αποθηκεύσετε στο κινητό σας, καθώς θα πρέπει να την επιδείξετε κατά την είσοδό σας στο χώρο της συναυλίας. Εξαιτίας των περιορισμών που έχει επιβάλει η πανδημία Covid-19, υπάρχει περιορισμένος αριθμός καθήμενων θεατών και παρακαλείστε να φοράτε μάσκα προστασίας τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό σας από το χώρο.
Τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών που θα κλείσουν εισιτήριο για τη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο Λιμάνι Αμφιλοχίας (πχ ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email) θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την ταυτοποίηση των επισκεπτών στο συναυλιακό χώρο.

H Ελένη Τσαλιγοπούλου ταξιδεύει στην Ελλάδα με ένα συναυλιακό πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια και συναρπαστικές ερμηνείες!

Στα 30 χρόνια παρουσίας της στη δισκογραφία και τα live, η Ελένη Τσαλιγοπούλου έχει αποδείξει πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα ανήσυχη περίπτωση καλλιτέχνη, με βαθιά μουσικότητα και αγάπη για το τραγούδι. Μία δημιουργός-ερμηνεύτρια, που τολμά να πειραματίζεται, να δοκιμάζει, να ρισκάρει, να εξελίσσεται αλλά και να αλλάζει συχνά ρότα ανιχνεύοντας νέες καλλιτεχνικές δυνατότητες.
Στα χρόνια της πορείας της η Ελένη κινήθηκε σε όλο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας, από την pop μέχρι την παραδοσιακή, καταφέρνοντας να καταγράψει πολύ μεγάλες επιτυχίες και τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους- κι ας ανήκαν σε διαφορετικά στυλ.
Ύστερα από τον δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε, η αγαπημένη ερμηνεύτρια ταξιδεύει στην Ελλάδα και παρουσιάζει τις μεγάλες επιτυχίες της αλλά φέτος δίνει έμφαση και στα πολύτιμα εκείνα τραγούδιαπου αποτελούν τη μουσική μας περιουσία:Τραγούδια λαϊκά , ρεμπέτικα και παραδοσιακά, τραγούδια στεριανά αλλά και θαλασσινά, τραγούδια σπουδαίων συνθετών μας, κλασσικά και νεότερα αλλά και εκείνα που αγαπήσαμε με τη φωνή της σε πρώτη εκτέλεση, όλα μπερδεύονται γλυκά σε μία συναρπαστικήσυναυλία που θα μας ταξιδέψει και θα μας διασκεδάσει, σε πείσμα των καιρών!
Μαζί της ένα σχήμα εξαιρετικών και ευέλικτων μουσικών, σε μία παράσταση που όχι μόνο αναδεικνύει την αισθαντικότητα, τη δύναμη και το πάθος της Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας αλλά και την ικανότητα των ίδιων των τραγουδιών να μας εμπνέουν, να μας παρηγορούν, να καταργούν τις επιβεβλημένες αποστάσεις και να μας συνδέουν όλους μαζί κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες, μπαγλαμάς
Αριστείδης Χατζησταύρου- κιθάρες
Άγης Παπαπαναγιώτου – μπουζούκι, μπάσο, φωνή
Τζώρτζης Μαυροειδής – τρομπέτα, μπάσο
Τάκης Σπυρόπουλος – ηχοληψία
Νεκταρία Εμμανουηλίδου – φωτισμοί
Τάσος Βρεττός& Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – φωτογραφίες
Κωνσταντίνος Γεωργαντάς – artwork
Official Link: https://www.facebook.com/eleni.tsaligopoulou
Management – Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*