Connect with us

ΔΙΕΘΝΗ

Τριπλή δολοφονία στις ΗΠΑ: Επί τρεις ημέρες δύο παιδιά βρίσκονταν δίπλα στα πτώματα των γονιών τους

Δημοσιεύτηκε

στις

70

Ένα κοριτσάκι λίγων μηνών και ο 2χρονος αδελφός της ήταν μόνοι τους για τρεις ημέρες με τα πτώματα των δολοφονημένων γονιών τους μέσα στο σπίτι τους στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, σύμφωνα με νέα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν για την σοκαριστική υπόθεση του 2019.
Το βίντεο από την κάμερα που βρίσκεται στις στολές των αστυνομικών, προβλήθηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη. Στο υλικό φαίνονται όσα αντίκρυσαν οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο. Μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τα πτώματα της Ρέιτσελ Οζούνα, του 14χρονου γιου της και του φίλου της, Μάικλ Κολέμαν. Και οι τρεις βρέθηκαν με κομμένο λαιμό.
Η 34χρονη βρέθηκε με το πρόσωπο στο έδαφος σε μια λίμνη αίματος στο παιδικό δωμάτιο, όπου βρισκόταν το μωρό της. Το κοριτσάκι βρέθηκε δεμένο σε ένα κουνιστό καρεκλάκι. Τα μικρά παιδιά ήταν αφυδατωμένα και έκλαιγαν, αλλά δεν είχαν κανέναν τραυματισμό.
Το βίντεο παρουσιάστηκε μαζί με άλλα αποδεικτικά στοιχεία κατά τη διάρκεια μιας προκαταρκτικής ακρόασης για τρεις από τους πέντε άνδρες που κατηγορήθηκαν για τις φρικιαστικές δολοφονίες.
Οι εισαγγελείς έπαιξαν επίσης ένα τηλεφώνημα στο 911, που έκανε ο πατέρας του εφήβου, Benjamin Jimenez, ο οποίος είχε πάει στο σπίτι εκείνη την ημέρα για να ελέγξει τον γιο του – και τον βρήκε δεμένο σε μια λίμνη αίματος στο μπάνιο.


«Δεν μπορώ να επιστρέψω εκεί», είπε ο πατέρας του 14χρονου. “Δεν μπορώ να τον ξαναδώ έτσι”.
Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν στις 29 Μαΐου, τρεις ημέρες αφότου συνέβησαν οι δολοφονίες, όπως πιστεύουν οι ερευνητές. Οι ντετέκτιβ δήλωσαν ότι έχουν στοιχεία που δείχνουν ότι οι φερόμενοι δολοφόνοι έφτασαν στο σπίτι το μεσημέρι στις 26 Μαΐου και έφυγαν περίπου μία ώρα αργότερα, σύμφωνα με τις εκθέσεις. Οι άνδρες – James C. Myers, 36 ετών, Hugh Cameron Green, 31 ετών, Durward Anthony Allen, 29 ετών, Jamal Bailey, 28 ετών και Montel Jaleek Wilson, επίσης 28 ετών- έχουν κατηγορηθεί για τρεις κατηγορίες δολοφονίας πρώτου βαθμού και άλλα αδικήματα. Οι αρχές πιστεύουν ότι οι δολοφονίες σχετίζονται με τα ναρκωτικά, λέγοντας ότι ο Coleman, που προηγουμένως ζούσε στη Φιλαδέλφεια, διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και συχνά κρατούσε έως και 100.000 δολάρια στο σπίτι του. Οι δικηγόροι υπεράσπισης των Green, Allen και Wilson υποστήριξαν ότι δεν υπήρχαν συγκεκριμένα στοιχεία που να συνδέουν τους πελάτες τους με τις δολοφονίες και ότι η υπόθεση ήταν περιστασιακή. Ωστόσο, ο δικαστής αποφάνθηκε ότι υπήρχε αρκετή πιθανή αιτία για την πιστοποίηση των κατηγοριών δολοφονίας πρώτου βαθμού εναντίον τους. Εκκρεμεί μια προκαταρκτική ακρόαση για τους άλλους δύο κατηγορούμενους.
πηγή:enikos.gr

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *