Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: Έκρηξη από γκαζάκι σε υπόγεια αποθήκη – Νεκρός ένας άνδρας

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

277
blank

Σοκ προκαλεί το δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Ασπρόπυργο Αττικής, όταν ένα γκαζάκι οικιακής χρήσης εξερράγη σε υπόγεια αποθήκη διώροφου κτηρίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο χώρο λειτουργούσε αυτοσχέδιο εργαστήριο επισκευής υποδημάτων. Ο άτυχος άνδρας, που διέμενε στο ισόγειο διαμέρισμα του ίδιου κτηρίου, χρησιμοποιούσε την αποθήκη ως χώρο εργασίας. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Έκρηξη στον Ασπρόπυργο – Συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η περιοχή αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας, καθώς υπήρχε φόβος νέας ανάφλεξης. Κλιμάκιο ειδικών πραγματοποίησε ελέγχους για τυχόν άλλους κινδύνους, ενώ οι κάτοικοι της γειτονιάς βρέθηκαν σε πανικό από τον δυνατό θόρυβο και τον καπνό.

Τι ερευνούν οι Αρχές

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου, το οποίο εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της φονικής έκρηξης. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ατύχημα, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί κανένα σενάριο.

Σοβαρό δυστύχημα με γκαζάκι – Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

Το περιστατικό στον Ασπρόπυργο έρχεται να υπενθυμίσει τους κινδύνους από την ακατάλληλη χρήση ή αποθήκευση φιαλών υγραερίου σε εσωτερικούς χώρους. Οι ειδικοί συνιστούν αυξημένη προσοχή, σωστή συντήρηση και αποφυγή χρήσης γκαζιού σε αυτοσχέδιους ή κλειστούς χώρους χωρίς εξαερισμό

Advertisement
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven + seven =