Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στη Συκούλα  Αμφιλοχίας: Νεκρός 49χρονος σε τροχαίο δυστύχημα

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

1029
blank

 

Μία ακόμη τραγική σελίδα γράφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής και ενυοπιστηκε σήμερα Σάββατο  στην Παλαιά Εθνική Οδό Άρτας – Αντιρρίου, κοντά στη Συκούλα  Αμφιλοχίας, όταν αυτοκίνητο τύπου Ι.Χ.Ε. ανετράπη με φονική κατάληξη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, όταν το όχημα, που κινούνταν με κατεύθυνση από Μενίδι προς Συκούλα , εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και κατέληξε αναποδογυρισμένο εκτός δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας με 5 οχήματα και 10 άνδρες, οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του οδηγού με τη χρήση διασωστικού εξοπλισμού. Ο 49χρονος Σπύρος Κατσινουλας ,κάτοικος Συκούλας και εργαζόμενος σε ιδιωτική επιχείρηση στην Άρτα, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Η Τροχαία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ το άκουσμα της τραγικής είδησης έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία της Συκούλας και της Άρτας, όπου ο άτυχος άνδρας ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Advertisement
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − 6 =