Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία: Νεκρό 8χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από δύο ΙΧ ενώ πήγαινε σχολείο

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

78
blank

Νεκρό 8χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από δύο ΙΧ αυτοκίνητα
Η μικρή πήγαινε στο σχολείο της.

Τραγικό θάνατο βρήκε νωρίς το πρωί 8χρονο κοριτσάκι, όταν κατά τη διαδρομή του προς το σχολείο, παρασύρθηκε από δύο ΙΧ διερχόμενα αυτοκίνητα, στην περιοχή Βρυώνη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κοριτσάκι χτυπήθηκε αρχικά από διερχόμενο αυτοκίνητο που το παρέσυρε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η άτυχη 8χρονη, να χτυπηθεί και από ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά. Τραγική φιγούρα η μάνα του παιδιού που ήταν παρούσα στο συμβάν.
Το οκτάχρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά κατέληξε.
Οι δύο οδηγοί του τροχαίου δυστυχήματος συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και κρατούνται αυτή τη στιγμή στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας. Την προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 + two =