ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τραγωδία: Νεκρός 19χρονος στη Στάμνα Μεσολογγίου
Ένας 19χρονος έχασε ακαριαία τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε σε αγροτικό δρόμο της περιοχης. Ο 19χρονος Νίκος Μπούρος είχε πάει νωρίς το πρωί στα χωράφια της οικογένειας για αγροτικές εργασίες και κατά την επιστροφή του στο χωριό, σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο του αγροτικού μηχανήματος, το οποίο ανετράπη και τον καταπλάκωσε στο θώρακα.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 10.30 περίπου το πρωί. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας, ενώ συγγενικό του πρόσωπο τον μετέφερε με ιδιωτικό αυτοκίνητο άμεσα στο νοσοκομείο όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά.
Ο νεαρός πρόσφατα είχε ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία και είχε επιστρέψει στο χωριό όπου ασχολούνταν με τις αγροτικές εργασίες. Ο θάνατος του έχει βυθίσει το χωριό στο πένθος.
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
Πηγη.aixmi-news.gr
