ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τραγωδία:Νεκρή 25χρονη σε τροχαίο δυστύχημα – Σύγκρουση ΙΧ με Αγροτικό
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συγκλονίζει το Κιάτο. Μια 25χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της το πρωί της Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με φορτηγό στον δρόμο Κιάτο – Σούλι, στη θέση «Αρκούδα».
Το χρονικό του δυστυχήματος στο Κιάτο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 6:55 το πρωί. Η νεαρή οδηγός κινούταν με ΙΧ αυτοκίνητο, όταν – υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες – συγκρούστηκε με φορτηγό, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι, ένας 70χρονος άνδρας και μια 61χρονη γυναίκα.
Η 25χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ οι επιβάτες του φορτηγού μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι, αλλά χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.
Προανάκριση για το τροχαίο στο Κιάτο
Η αστυνομία διεξάγει προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της τροχαίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τους τραυματίες και μετέφεραν τη σορό της άτυχης κοπέλας.
Θανατηφόρα τροχαία στην Κορινθία – Το Κιάτο στο επίκεντρο
Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των θανατηφόρων τροχαίων στην Κορινθία. Η περιοχή του Κιάτου έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο παρόμοιων δυστυχημάτων, με τους κατοίκους να ζητούν περισσότερα μέτρα οδικής ασφάλειας στον δρόμο Κιάτο – Σούλι.
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
