Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη μέλος συμμορίας στο Αγρίνιο για διάπραξη κλοπών σε σταθμευμένα οχήματα

Δημοσιεύτηκε

στις

112

Εξιχνιάσθηκαν έντεκα περιπτώσεις ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη μέλους της συμμορίας
Συνελήφθη, χθες 1-8-2022, το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για συμμετοχή σε συμμορία και διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Για την ίδια υπόθεση, ταυτοποίηθηκαν τα πλήρη στοιχεία ενός ακόμη ημεδαπού άνδρα, μέλους της συμμορίας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, εξιχνίασαν συνολικά έντεκα κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα, που διαπράχθηκαν από 06-06-2022 μέχρι και 31-7-2022, στο Αγρίνιο.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού με άλλα μέλη της συμμορίας, διέρρηξαν έντεκα σταθμευμένα αυτοκίνητα από τα οποία αφαίρεσαν ηχεία, ενισχυτές, κάμερα καταγραφής, ένα κινητό τηλέφωνο και έγγραφα. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 3.600 ευρώ, ένω οι φθορές στα οχήματα ανέρχονται στα 1.000 ευρώ.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του συλληφθέντα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στον κάτοχό τους.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και κρατείται για να οδηγηθεί στον Ανακριτή Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *