Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη αλλοδαπός με -607- συσκευασίες περιέχουσες καπνό μάσησης σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά

Δημοσιεύτηκε

στις

67

Συνελήφθη αλλοδαπός σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά Άρτας για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων
Κατασχέθηκαν -607- συσκευασίες περιέχουσες καπνό μάσησης, συνολικού βάρους -28- κιλών και -30- γραμμαρίων
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου, συνελήφθη χθες (11-01-2020) το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά Άρτας και κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατείχε προς πώληση, μέσα σε αποσκευή (βαλίτσα), -607- συσκευασίες περιέχουσες καπνό μάσησης, συνολικού βάρους -28- κιλών και -30- γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία δασμολόγησης και φορολόγησης.
Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος νάιλον συσκευασιών καθώς και τα χρηματικά ποσά των -40- ευρώ, -5- δολαρίων ΗΠΑ και -2.240- νομίσματος Αφγάνι, ως προερχόμενα από την πώληση καπνικών προϊόντων.
Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Άρτας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για παραβάσεις του εθνικού τελωνειακού κώδικα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *