Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθησαν δέκα άτομα, στο Αγρίνιο που συμμετείχαν σε παράνομο παίγνιο « Poker »

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

79
blank

Οι δράστες είχαν διοργανώσει και διεξήγαγαν το τυχερό παίγνιο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Κατασχέθηκαν πληθώρα μάρκες και τραπουλόχαρτα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», σε καταστήματα και άλλους χώρους, από τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Ειδικότερα συνελήφθησαν, χθες (28-12-2014) το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δέκα ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 62 έως 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ενεργήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Αγρίνιο, στο οποίο ο 62χρονος ήταν προσωρινά υπεύθυνος και συνελήφθησαν ο ίδιος και εννέα ακόμα άτομα, για διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιγνίου « Poker ».

Advertisement

Το παιχνίδι διεξαγόταν σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, τραπουλόχαρτα και
455 μάρκες σε διάφορα χρώματα, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε προσυμφωνημένα χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

  Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 + 12 =