Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλήψεις στο Αγρίνιο για καταδικαστικές αποφάσεις και στέρηση άδειας οδήγησης

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

153
blank

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδος, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για διακεκριμένη κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί και το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου και της ειδική ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δύο άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten − 6 =