Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το σφοδρό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

118
blank

Ένα αγοράκι μόλις τεσσάρων ετών νεκρό και 27 τραυματίες -μεταξύ των οποίων κι ένα βρέφος πέντε μηνών- είναι ο τραγικός απολογισμός της μετωπικής σύγκρουσης Ι.Χ., τύπου βαν, με φορτηγό, που σημειώθηκε στις 20.50 το βράδυ της Παρασκευής, 09.11.2018, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Την είδηση μετέδωσε τόσο η ΕΡΤ όσο και τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας με την Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο των Βρασνών.
Tο βαν μετέφερε σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από είκοσι πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ των οποίων και ανήλικους. Πιθανολογείται ότι ο οδηγός του είχε αναλάβει να τους μεταφέρει από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη.
Στο σημείο έσπευσαν δώδεκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο Κινητές Μονάδες, όπως επίσης πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της Τροχαίας.

blank blank blank blank blank blank blank blank

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 1 =