Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη Φλόγα Παλαιομάνινας ο Νίκος Μιμιγιάννης

Δημοσιεύτηκε

στις

51

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην Φλόγα Παλαιομάνινας μετά την ήττα από την Α.Ε.Μ στο χθεσινό ντέρμπι με σκορ 3-0.

Ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Κονδύλης υπέβαλε την παραίτηση του και ο διάδοχος του είναι εδώ και λίγη ώρα ο Νίκος Μιμιγιάννης που πριν από 2 εβδομάδες αποχώρησε από την Δόξα Καινουρίου. Ο νέος τεχνικός της Φλόγας στις πρώτες του δηλώσεις στο agriniopress τόνισε: « Έρχομαι σε μια δυνατή και αρκετά φιλόδοξη ομάδα. Έχει ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ από πολύ κάλους ποδοσφαιριστές και έχουμε χρέος να αναδείξουμε τις δυνατότητες του μέσα από την δουλειά. Στόχος είναι η είσοδος της ομάδας στην 4αδα των τελικών του πρωταθλήματος.»
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φλόγας:
“Το Δ.Σ. της Φλόγας Παλαιομάνινας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον πρώην πλέον προπονητή του, Ανδρέα Κονδύλη. Σύσσωμη η ομάδα της Φλόγας ευχαριστεί τον κύριο Κονδύλη για τα υπέροχα δύο χρόνια, όπου οδήγησε την ομάδα σε συνεχόμενους αγώνες και μάλιστα αήττητος και θα αποτελεί πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της Φλόγας Παλαιομάνινας .»

«Το Δ.Σ. της Φλόγας Παλαιομάνινας κάνει γνωστό ότι νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Νίκος Μιμιγιάννης, ο οποίος ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην Δόξα Καινούριου, ενώ ήταν ο προπονητής που είχε ανεβάσει τον Αμφίλοχο στην Δ΄ Εθνική την περίοδο 2010-11. Παράλληλα σημειώνεται ότι βοηθός προπονητή και γυμναστής παραμένει ο Θωμάς Καρτσακλής.»

 

πηγή: agriniopress

Advertisement
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *