ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Δήμου Αμφιλοχίας για τις εκλογές της Κυριακής
Στο τέλος της βρίσκεται η προετοιμασία του Δήμου Αμφιλοχίας ενόψει των εθνικών εκλογών της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου. Σήμερα, παρελήφθη το εκλογικό υλικό για τα 60 εκλογικά τμήματα του ενιαίου Δήμου. Συνολικά παρελήφθησαν 60 σάκοι με τα ψηφοδέλτια των 19 Κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο των Αιτωλοακαρνάνων.
Κάθε δημοτική Ενότητα παρέλαβε ξεχωριστά το εκλογικό υλικό που οι υπάλληλοι θα αναλάβουν να διανέμουν αύριο Παρασκευή στους δικαστικούς αντιπροσώπους.
Σήμερα Πέμπτη ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας των σχολείων, καθώς αύριο θα ξεκινήσει η διαμόρφωσή τους σε εκλογικά τμήματα.
Συνολικά στο Δήμο Αμφιλοχίας στις εκλογές της Κυριακής θα εργαστούν 73 υπάλληλοι (όλο το μόνιμο προσωπικό) του Δήμου, που θα αναλάβουν την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.
Το δημοτολόγιο θα είναι ανοικτό Σάββατο και Κυριακή για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
