Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη:Έπιναν μαζί καφέ τσακώθηκαν και την πυροβόλισε

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

3753
blank

 

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και έναν 50χρονο αλλοδαπό σοβαρά τραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκες στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματίας έχει καταλήξει.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 1:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιουλίου, στην οδό Σόλωνος, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άντρες έπιναν μαζί τον καφέ τους σε κατάστημα εστίασης της περιοχής, όταν ξαφνικά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, άρχισαν να μαλώνουν. Σηκώθηκαν από το τραπέζι και μπήκαν στα αυτοκίνητά τους, για να φύγουν.
Κινήθηκαν προς γειτονικό πρατήριο καυσίμων, προκειμένου να βάλουν βενζίνη στα οχήματά τους, ωστόσο, συνέχισαν να καυγαδίζουν και τότε ο ένας από τους δύο κατέβηκε από το όχημά του και με όπλο πυροβόλησε τον δεύτερο και εξαφανίστηκε, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και περίοικων.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 + sixteen =