ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σε φυλακή των ΗΠΑ οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά την πρόσκληση του σωφρονιστικού ιδρύματος
Παρότι η συμμετοχή των παικτών των Μιλγουόκι Μπακς, τα αδέλφια Αντετοκούνμπο δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν παραπάνω από ένα λεπτό
Για μία ημέρα μπήκαν στη φυλακή οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, καθώς οι δύο Έλληνες καλαθοσφαιριστές αποδέχτηκαν την πρόσκληση του σωφρονιστικού ιδρύματος Racine στην πολιτεία του Γουισκόνσιν και επισκέφτηκαν τους φυλακισμένους λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.
Και παρότι η συμμετοχή των παικτών των Μιλγουόκι Μπακς, τα αδέλφια Αντοτοκούνμπο δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν παραπάνω από ένα λεπτό. «Ήταν μία από τις καλύτερες εκδηλώσεις στις οποίες έχω συμμετάσχει ποτέ. Χάρηκα που ήρθαν αρκετοί συμπαίκτες μου και μέλη της ομάδας. Σημαίνει πολλά όταν βλέπεις έναν φίλο σου να κάνει κάτι για καλό σκοπό και με αυτή την κίνηση ήρθαμε όλοι ακόμη πιο κοντά» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
πηγή:ethnos.gr
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις